Een emotioneel weerzien met de familie
Volledig scherm
Een emotioneel weerzien met de familie © Bart Boterman

Vermist meisje (11) op strand van Oostende teruggevonden: kind valt in armen van familie

Op het strand van Oostende is een 11-jarig meisje uit Frankrijk na enkele uren teruggevonden. Ze viel aan de commandopost in de armen van haar familie. 

27 reacties

 • Luc Desmet

  3 jaar geleden
  geef de mensen in Godsnaam hun privacy terug.... om woest van te worden!
 • dirk claeys

  3 jaar geleden
  Mooie actief van onze kustbewoners, maar weeral een flinke waarschuwing dat velen ouders hun kind gewoon los laten lopen, en geen enkele aandacht hebben maar alleen bezig zijn met zichzelf! Daarom zal deze goede afloop de gemeenschap terug enkele tienduizenden euro's kosten, reken deze kosten dan ook aan bij deze familie, als teken van Hulp, wanneer het echt nodig is en Hulp dient geboden dan kan dit gratis!
 • Mick Jansen

  3 jaar geleden
  Reddingsdiensten aan zee zijn zeer professioneel. Inzet van helicopter is onmisbaar en elke euro waard
 • Geert De Ruyck

  3 jaar geleden
  Ik heb de zoektocht ook gezien, maar vraag me wel af of het niet mogelijk zou zijn om ook met een microfoon op het strand rond te lopen en zo de boodschap te verkondigen aan alle aanwezigen op het strand. In dit geval zou het meisje zelf ook wel de oproep gehoord en verstaan hebben. Zo zou de verdwijning sneller opgelost geraken.
 • ludo verbist

  3 jaar geleden
  Bravo voor onze hulpdienst
 1. 10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvangers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf
  PREMIUM
  oostende

  10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvan­gers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf

  Donderdag gaat Oostende voor Anker opnieuw van start. In de Oostendse binnenstad worden de dokken klaargemaakt om vier dagen lang 150 historische schepen te ontvangen. Het maritieme karakter van Oostende wordt nooit meer in de verf gezet dan tijdens dit festival. Wie liever met de voeten op het droge blijft, kan ook aan wal heel wat beleven. We zetten tien tips op een rij om optimaal van deze editie te genieten. Wat mag je niet missen en waar moet je zeker eens op bezoek?