Farooq A. zit in de gevangenis op verdenking van moord.
Volledig scherm
Farooq A. zit in de gevangenis op verdenking van moord. © RV

Verdachte van moord in kraakpand ging al eerder over de schreef: twintiger staat terecht voor weerspannigheid en diefstal van alarmpistool

OostendeDe 29-jarige Irakees die verdacht wordt van de moord in een kraakpand in Oostende, kwam enkele weken voor die feiten al in aanraking met de politie. Farooq A. moest zich woensdagmorgen voor de rechter verantwoorden voor weerspannigheid en de diefstal van een alarmpistool.

 1. Chef Vito opent eerste drijvend restaurant: “Bijna anderhalf jaar bezig geweest met project”
  PREMIUM
  Oostende

  Chef Vito opent eerste drijvend restaurant: “Bijna anderhalf jaar bezig geweest met project”

  Resto Vito opent woensdag een nieuwe restaurant op een heel bijzondere locatie. Het wordt het eerste drijvende restaurant in Oostende, dat bovendien uitkijkt op de Mercator. Er is een open keuken en plaats voor 25 bezoekers. De zaak voelt verrassend ruim aan en is modern ingericht. In de keuken staat Vito Centomani, ondertussen al enkele jaren een vaste waarde in Oostende met zijn Italiaanse kookkunsten.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.