Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Bart Boterman

Verdachte (19) voor grijpdiefstal en winkeldiefstal aangehouden

OostendeIn Oostende is zondag een man het slachtoffer geworden van een diefstal met geweld, meldt het parket. Er is een verdachte opgepakt. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Sam Rotsaert keert met Charleroi terug naar de Koninklijke Stallingen voor de bekermatch tegen zijn ex-ploeg: “Ik heb acht jaar in Oostende voor het basketbal geleefd”
  BASKETBAL BEKER VAN BELGIË

  Sam Rotsaert keert met Charleroi terug naar de Koninklij­ke Stallingen voor de bekermatch tegen zijn ex-ploeg: “Ik heb acht jaar in Oostende voor het basketbal geleefd”

  Zaterdagmiddag ontvangt KBGO Finexa Basket@Sea (Top Division Two) in de zestiende finale van de Beker van België eersteklasser Spirou Charleroi. Het wordt voor de ploeg een blij weerzien met coach Sam Rotsaert. Hoe dan ook, van cadeautjes uitdelen zal geen sprake zijn. De kustploeg wil zich met hand en tand verdedigen tegen de ploeg uit de BNXT League.
 2. Nieuwste groene wagens pronken op eerste editie Zero Emission Show: “Iedereen overtuigen over te schakelen op uitstootvrije voertuigen”
  Oostende

  Nieuwste groene wagens pronken op eerste editie Zero Emission Show: “Iedereen overtuigen over te schakelen op uitstoot­vrije voertuigen”

  Op 2 en 3 oktober vindt de eerste Ostend Zero Emission Show plaats in de Wellington Hippodroom. Tijdens de show zullen autodealers hun nieuwste elektrische wagens aan het grote publiek voorstellen. “De bedoeling is om jaarlijks een stand van zaken op te maken van de evolutie van emissievrije wagens”, aldus schepen van Mens en Milieu Silke Beirens (Groen).