De Oostendse politie kon de beklaagde na de poging tot doodslag in de boeien slaan
Volledig scherm
De Oostendse politie kon de beklaagde na de poging tot doodslag in de boeien slaan © Photo News

Veertiger probeert zijn ex voor de ogen van haar 10-jarige zoontje te wurgen met kabeltje gsm-oortjes: parket vraagt 2 jaar cel

OostendeEen Nepalese veertiger riskeert twee jaar cel voor een poging tot doodslag op z’n ex-vriendin in Oostende. Manoj U. probeerde de vrouw voor de ogen van haar 10-jarig zoontje te wurgen met het kabeltje van z’n gsm-oortjes.

 1. Miljoenen extra voor klimaatplan, historische schepen en Ensorjaar... Zal de Oostendenaar meer belastingen moeten betalen?
  PREMIUM
  Oostende

  Miljoenen extra voor klimaat­plan, histori­sche schepen en Ensorjaar... Zal de Oostende­naar meer belastin­gen moeten betalen?

  Het is Oostende menens als het over het klimaat gaat, want het stadsbestuur investeert er drie miljoen euro extra in. Dat is maar een van de herzieningen die de gemeenteraad van 25 oktober bespreekt. Er is ook extra geld nodig voor de restauratie van twee belangrijke schepen en kunstenaar James Ensor wordt in 2024 in de verf gezet en ook dat mag wat kosten. Wij bundelen alle nieuwigheden.
 2. Streng, maar rechtvaardig, zoals het moet: overleden motard Nick (41) laatste keer te zien in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’
  Oostende

  Streng, maar rechtvaar­dig, zoals het moet: overleden motard Nick (41) laatste keer te zien in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’

  De overleden politiemotard Nick Campe (41) was woensdagavond te zien op VTM in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’. In de uitzending geeft hij een opleiding aan twee motards die dingen naar een plekje bij de motorbrigade. De camera’s leggen mooi vast hoe Nick was: streng, maar ook een echte motivator die zichtbaar blij is wanneer zijn pupil slaagt in het examen. “Goed, hé! En nu ontstressen.”