Met Moskou heeft de Oostendse luchthaven er een belangrijke bestemming bij.
Volledig scherm
Met Moskou heeft de Oostendse luchthaven er een belangrijke bestemming bij. © shutterstock

Vanaf maart drie vluchten per week naar Moskou

Op donderdag 7 maart stijgt het eerste vliegtuig op richting de Russische hoofdstad. Er zijn al tickets aan 42 euro per persoon, enkele vlucht. Je hebt wel een internationaal paspoort én visum nodig. “Deze nieuwe lijn is schitterend nieuws voor de luchthaven en de hele regio”, zegt CEO van de luchthaven Marcel Buelens tevreden.

0 reacties

 1. Bart Tommelein blijft vragende partij om terrassen zo snel mogelijk te openen: “Het zou een goede maatregel zijn, maar dreigen ga ik niet doen”
  Oostende

  Bart Tommelein blijft vragende partij om terrassen zo snel mogelijk te openen: “Het zou een goede maatregel zijn, maar dreigen ga ik niet doen”

  De gouverneur van Luik en enkele burgemeesters uit de Waalse provincie zullen toelaten dat horecazaken hun terrassen openen op 1 mei, ongeacht de beslissing van het Overlegcomité. Burgemeester Bart Tommelein is al van voor de paasvakantie vragende partij om horecazaken die mogelijkheid te geven. “Het is gemakkelijk dreigen als je weet dat dit woensdag hoogst waarschijnlijk al op tafel ligt. Ik ben ook vragende partij, maar ik ga niets eisen.”
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee