Buddha Bar Beach Bar à Ostende.
Volledig scherm
PREMIUM
Buddha Bar Beach Bar à Ostende. © DR

Van Hoeve De Plasse tot Blue Buddha Beach Club: in deze 7 leuke zomerbars aan de West- en Middenkust geniet je van een verfrissend drankje

West- en MiddenkustDe hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Nergens beter om heerlijk achterover te leunen dan in een gezellige zomerbar. Wij bundelen voor jou zeven leuke zomerbars aan de West- en Middenkust.

 1. HUIZENJACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilgestaan dan wat je op tv te zien krijgt”
  PREMIUM
  Alveringem/Lo-Reninge/Veurne

  HUIZEN­JACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilge­staan dan wat je op tv te zien krijgt”

  Is het de moeite waard om een woning te kopen in het ‘Loveringem’ van politie-inspecteur Chantal, die elke zondagavond op Eén op de buis komt? We trokken naar het kleinere Lo-Reninge en Alveringem, naar grotere buurstad Veurne, en laten immo-experts er hun licht op schijnen. “Die oudere huizen in ‘Chantal’? Er zijn nochtans veel nieuwe woonwijken waar het aangenaam én betaalbaar wonen is.”
 2. Energiecrisis zet voorzichtige domper op huwelijksvreugde: “Nog nooit gebeurd, er is nog plaats in de feestzaal volgend jaar”
  PREMIUM
  Oostende

  Energiecri­sis zet voorzichti­ge domper op huwelijks­vreug­de: “Nog nooit gebeurd, er is nog plaats in de feestzaal volgend jaar”

  Op de beurs Trouw en Trends in Oostende weerklonk dan wel romantische muziek op de achtergrond, als het over harde cijfers ging, was er toch wel wat twijfel. “Ja, er wordt nog gefeest”, reageert ceremoniespreekster Sofie Vandamme (26) uit Zwevegem. “Tuurlijk, maar wel met de rem op. Er is zelfs nog plaats in de feestzaal voor volgend jaar”, pikt Piet Hubrecht (36) van salons Denotter in Zedelgem in.