Een selfie met een garnaalkroket. Wanneer je in Oostende bent, kan je niet om de lekkernij heen, weet ook minister Hilde Crevits.
Volledig scherm
PREMIUM
Een selfie met een garnaalkroket. Wanneer je in Oostende bent, kan je niet om de lekkernij heen, weet ook minister Hilde Crevits. © Photo News

Van goedkoop pasteitje voor soldaten tot kaviaar van de Noordzee: “Heel wat families hebben hun eigen recept voor de garnaalkroket”

oostendeMaar wat trots zijn ze in Oostende, dat hun garnaalkroket als streekproduct is erkend. In de koningin der badsteden wordt de typische lekkernij fors gepromoot. Ze kennen er dan ook álles over, zelfs van waar die krokante lekkernij komt. En daarvoor moeten we zowaar naar het IJzerfront.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.