Van de première van Red Sandra tot een pittoresk dorp dat met vuur speelt: dit zijn onze vijf tips voor een gezellig weekend aan de kust en in Brugge

REGIOHet is bijna het weekend van 23 en 24 oktober en dat wil zeggen dat we opnieuw enkele tips voor jullie klaar hebben voor een ontspannende tweedaagse.  Voor wie het herfstweer nu al beu is hebben we alvast goed nieuws, zij kunnen zaterdagavond terecht in Kinepolis Oostende voor de laatste FFO Night of in de Grote Post voor een avond met de ‘Kinderen van de zee’. Wie meer zin heeft om zijn avond buiten door te brengen kan zich dan weer opwarmen aan het Sint Laurentiusvuur in Bekegem.

  1. Katrien schrijft wondermooi nummer voor verlamde Guillaume: “Ik heb zijn ongeval zien gebeuren. Met de opbrengst van single steunen we Rode Neuzen”
    PREMIUM
    Bredene/oostende

    Katrien schrijft wondermooi nummer voor verlamde Guillaume: “Ik heb zijn ongeval zien gebeuren. Met de opbrengst van single steunen we Rode Neuzen”

    Leerkracht Katrien Tuyaerts (46) heeft samen met echtgenoot Stéphane Landtmeters een bijzonder lied geschreven met een al even bijzonder verhaal. Ze draagt de song op aan Guillaume (32), die drie jaar geleden een zwaar ongeval had met een paramotor waardoor hij nu verlamd is. Katrien zag het ongeval gebeuren en bleef met haar man Stéphane in contact met de familie. Ze schreef een nummer gevuld met hoop voor Guillaume maar ze richt zich ook tot de vele jongeren die het moeilijk hebben. Nu willen ze hun verhaal delen en de single verkopen ten voordele van Rode Neuzen Dag.