Willy en Steven Bogaerts met hun 15de boek ‘Sugar Daddy’.
Volledig scherm
Willy en Steven Bogaerts met hun 15de boek ‘Sugar Daddy’. © LBB

Vader en zoon uit Leuven schrijven boek Sugar Daddy, met Oostende als decor: “We hebben zelfs dialect opgenomen, al was dat niet makkelijk”

Vader en zoon Bogaerts hebben hun 15de boek ‘Sugar Daddy’ voorgesteld in Oostende. Dat is geen toeval, want het verhaal speelt zich af in de badstad, die de twee duidelijk na aan het hart ligt. “Zelfs het dialect van de streek komt voor in het boek. Dat was voor ons niet makkelijk”, lachen de Leuvenaars. 

0 reacties

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten