De meeste feiten speelden zich af in het Maria Hendrikapark.
Volledig scherm
De meeste feiten speelden zich af in het Maria Hendrikapark. © Benny Proot

Vader die zich bevredigt voor jonge vrouw en ook meisjes lastig valt, moet niet naar gevangenis

OostendeEen 42-jarige Oostendenaar, zelf vader van een 3-jarig dochtertje, heeft een voorwaardelijke celstraf van 15 maanden gekregen voor verscheidene feiten van openbare zedenschennis. O.S. masturbeerde onder meer voor de ogen van een jonge vrouw in het Maria Hendrikapark en viel ook minderjarige meisjes lastig.

 1. Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwinkel van de Oosteroever: “Een ongelofelijke kans”
  PREMIUM
  Oostende

  Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwin­kel van de Oosteroe­ver: “Een ongelofe­lij­ke kans”

  Louis Van Belleghem (57) is een man van veel talenten, blijkt nogmaals. Na uitbater van een kledingzaak, horecaman, verkoper in een ijskar en coronavrijwilliger in een woonzorgcentrum opent hij nu met De Faar de eerste buurtwinkel van de Oosteroever in Oostende. Als gerant kreeg hij de vrijheid om de zaak mee in te richten. “Ook al ben je al wat ouder, er kunnen altijd mooie uitdagingen langskomen”, glundert Louis.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"