Brasserie Bentley in Oostende heeft een modern, strak interieur.
Volledig scherm
PREMIUM
Brasserie Bentley in Oostende heeft een modern, strak interieur. © Benny Proot

UIT ETEN: Brasserie Bentley’s in Oostende

In onze zoektocht om de trouwe lezer culinair te dienen, viel ons oog deze keer op brasserie Bentley’s in de Van Iseghemlaan in Oostende. De zaak ligt schuin tegenover het kursaal, waar je makkelijk ondergronds parkeert - meteen een eerste troef.

0 reacties

  1. Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongelukte zal het zwaarste zijn”
    PREMIUM
    Middelkerke

    Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongeluk­te zal het zwaarste zijn”

    Op 11 mei 2014 stond de wereld van Joeri Depuydt (29) uit Lombardsijde stil. Hij zat in Mexico toen hij vernam dat zijn geliefde broer Jeroen voor eeuwig 18 jaar zou blijven. Een triest verkeersongeval in Raversijde kostte hem het leven. Nu, zeven jaar later, is Joeri fysiek en emotioneel klaar voor dé uitdaging van zijn leven: de hele Belgische kustlijn aflopen. “Met de steun van Jeroen, zal me dat zeker lukken”, klinkt de sportieveling optimistisch. Een portret van een man die op een bijzondere manier de dood van zijn broer een plaats heeft gegeven.