Tweede Welzijnspunt opent de deuren in Mariakerke
Volledig scherm
Tweede Welzijnspunt opent de deuren in Mariakerke © rv

Tweede Welzijnspunt opent de deuren in Mariakerke

OostendeNa de succesvolle opstart van het Welzijnspunt Vuurtoren in 2019 opent nu een nieuw welzijnspunt in Mariakerke. Het doel is om de sociale dienstverlening van Stad Oostende dichter bij de mensen te brengen. Via de Welzijnspunten wordt de weg naar hulp versneld en kan er korter op de bal worden gespeeld door maatschappelijk werkers in hun trajecten.

  1. Oostends grillrestaurant My Way wellicht weken gesloten door zware keukenbrand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrikkelijk”
    PREMIUM
    Oostende

    Oostends grillres­tau­rant My Way wellicht weken gesloten door zware keuken­brand: “Overal was zwarte rook te zien. Het is verschrik­ke­lijk”

    “De volledige keuken is zwartgeblakerd. En zeggen dat we pas twee jaar geleden alles vernieuwden. Wellicht zullen we enkele weken gesloten blijven.” De zaakvoerder van grillrestaurant My Way zit met de handen in het haar nadat een zware uitslaande brand zaterdagmiddag de volledige keuken vernielde. De oorzaak ligt bij een friteuse die vuur vatte, waarna de vlammen zich verspreidden via de dampkap. De brandweer kon wel nóg erger voorkomen.