Pascale Devos en Suzy Meyskens van café Den Akotee langs de Vindictivelaan in Oostende.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascale Devos en Suzy Meyskens van café Den Akotee langs de Vindictivelaan in Oostende. © Bart Boterman

Tweede inbraak in week tijd voor café Den Akotee: “Kluis was al opengebroken, deze keer is de sterke drank gestolen”

OostendeVoor de tweede keer in minder dan een week tijd is er ingebroken in café Den Akotee in de Vindictivelaan in Oostende. “In totaal loopt de buit en schade al op tot ongeveer 5.000 euro. De kluis is leeggeroofd en alle flessen sterke drank zijn verdwenen”, zucht zaakvoerster Pascale Devos (52). “Het mag nu gedaan zijn”

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Vrouw (59) belandt in psychiatrie na jarenlange terreur, echtgenoot (61) geïnterneerd: “Hij domineerde en isoleerde haar”
  PREMIUM

  Vrouw (59) belandt in psychia­trie na jarenlange terreur, echtgenoot (61) geïnter­neerd: “Hij domineerde en isoleerde haar”

  Ze werd jarenlang fysiek en psychisch mishandeld door haar man, tot ze geloofde dat zij de schuldige was. “Ik ben een psychopaat”, zei het 59-jarige slachtoffer uit Middelkerke zelfs tegen haar dochter. De rechtbank liet haar echtgenoot (61) interneren. Moegetergd door zijn terreur belandde ook het slachtoffer na zijn opsluiting in de psychiatrie. Maar hoe is het zover kunnen komen?
  Middelkerke