De steekpartij vond plaats in de Vooruitgangstraat.
Volledig scherm
De steekpartij vond plaats in de Vooruitgangstraat. © Proot

Twee verdachten aangehouden voor moord in Oostendse prostitutiebuurt, al wordt steekpartij geminimaliseerd: “Het was een ongeluk”

OostendeNa de dodelijke steekpartij zondagmorgen in de Oostendse prostitutiebuurt heeft de Brugse onderzoeksrechter twee Noord-Fransen aangehouden op verdenking van moord. De man die ervan verdacht wordt de dodelijke steek te hebben uitgedeeld, ontkent dat hij het slachtoffer wilde doden. “Het ging om een spijtig ongeval”, beweert C.B. (31).

 1. Werd 30-jarige Fransman doodgestoken in prostitutiebuurt voor simpele sigaret? “Ze kenden elkaar en raakten in discussie verwikkeld”
  PREMIUM
  Oostende

  Werd 30-jarige Fransman doodgesto­ken in prostitu­tie­buurt voor simpele sigaret? “Ze kenden elkaar en raakten in discussie verwikkeld”

  De Oostendse prostitutiebuurt is zondagmorgen opgeschrikt door een dodelijke steekpartij. Een 30-jarige Noord-Fransman kreeg een messteek te verwerken en overleed kort nadien in het ziekenhuis. Mogelijk lag een banale discussie over een sigaret aan de oorzaak van de steekpartij, zo verklaart een van de twee verdachten die werd opgepakt.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.