De ramen op de vijfde verdieping van het appartement werden meteen opengezet om het giftige gas te doen verdwijnen.
Volledig scherm
De ramen op de vijfde verdieping van het appartement werden meteen opengezet om het giftige gas te doen verdwijnen. © Foto JVK

Twee mensen kritiek na inademen giftige dampen ontstopper

OOSTENDEEen 84-jarige vrouw uit Oostende en haar klusjesman vechten voor hun leven nadat ze dampen van een ontstoppingsproduct hebben ingeademd. Ook vijftien hulpverleners die ter plaatse kwamen, werden preventief naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer waarschuwt om steeds goed bewust te zijn van de gevaren van zulke producten.

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.