Hevige brand in de Nieuwpoortsesteenweg in Mariakerke (Oostende). Een 29-jarige vrouw werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis overgebracht, maar werd daar alweer ontslagen. Haar twee katten lieten echter het leven, ondanks reanimatiepogingen door de brandweer.
Volledig scherm
Hevige brand in de Nieuwpoortsesteenweg in Mariakerke (Oostende). Een 29-jarige vrouw werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis overgebracht, maar werd daar alweer ontslagen. Haar twee katten lieten echter het leven, ondanks reanimatiepogingen door de brandweer. © Bart Boterman

Twee katten sterven in hevige brand, bewoonster (29) van flat even naar ziekenhuis

OostendeIn de Nieuwpoortsesteenweg in Mariakerke (Oostende) is dinsdagnamiddag een zware brand uitgebroken in een flat. Een 29-jarige vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht omdat ze rook had ingeademd, maar is daar intussen ontslagen. Haar katten lieten het leven, ondanks reanimatiepogingen door de hulpdiensten.

  1. ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudige moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekondigd via sociale media”
    Play
    Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

    ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudi­ge moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekon­digd via sociale media”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Na een ganse dag pleidooien werd Dean woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.