illustratie brandweer
Volledig scherm
illustratie brandweer © Bollen

Twee appartementen onbewoonbaar na keukenbrand

OostendeIn de Jacob Besagestraat in Oostende is zaterdagavond omstreeks 22.30 uur brand uitgebroken. Twee appartementen zijn tijdelijk onbewoonbaar. 

 1. Uitbaters Bistrot uit Oostende en Couverts et Verres uit Eernegem openen samen zomerbar: “Samen bieden we onvergetelijke avonden aan”

  Uitbaters Bistrot uit Oostende en Couverts et Verres uit Eernegem openen samen zomerbar: “Samen bieden we onvergete­lij­ke avonden aan”

  Vrienden Veronica Bersteneva en Tobias Deckmyn pakken volgende maand uit met een gloednieuwe pop-up in Ichtegem. Zij is zaakvoerster van Bistrot in Oostende, hij is bekend als uitbater van Couverts et Verres in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. “De mooie ligging met een tuin van 400 vierkante meter zal volledig benut worden voor zomerbar Green”, klinkt het enthousiast.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"