De cannabisplantage in de woning in de Zandvoordestraat, na de ruiming van de planten.
Volledig scherm
De cannabisplantage in de woning in de Zandvoordestraat, na de ruiming van de planten. © Bart Boterman

Twee Albanezen aangehouden voor cannabisplantage in Zandvoordestraat

OostendeDe Brugse onderzoeksrechter heeft twee Albanezen aangehouden in het dossier van de cannabisplantage in de Zandvoordestraat in Oostende. Dat bevestigt het Brugse parket. Intussen zijn ook enkele beelden van binnen in het pand opgedoken, na de ruiming van de planten.

 1. Op huizenjacht in... Sint-Michiels: “Vlak bij Brugge-centrum, maar in de bossen vind je rust”
  PREMIUM
  Brugge

  Op huizen­jacht in... Sint-Mi­chiels: “Vlak bij Brug­ge-cen­trum, maar in de bossen vind je rust”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week in West-Vlaanderen: Sint-Michiels bij Brugge. Detlef Verhelst van ERA Vandille leidt ons rond. “Ik woon zelf in deze buurt en ken maar al te goed de troeven.”
 2. Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietsprojecten uitgevoerd”
  PREMIUM
  Oostende

  Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietspro­jec­ten uitgevoerd”

  De inwoners van Oostende hebben 198 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. In totaal hebben 510 Oostendenaars meegedaan aan ons fietsonderzoek. ’Slechts’ 43 procent van de deelnemers vindt Oostende een veilige fietsgemeente. 56 procent vindt fietsen in Oostende wel veiliger dan 5 jaar geleden.