RV
Volledig scherm
© RV

Tumult op strand van Oostende na discussie tussen twee families, een persoon opgepakt. “Vooral veel ramptoerisme”

Op het strand het strand van Oostende nabij het Zeeheldenplein is vanavond tumult uitgebroken waarbij de politie met vijftien combi’s ter plaatse kwam. Tot rellen is het niet gekomen. Volgens de politie van Oostende ging het om een ruzie tussen twee families, maar is de onrust snel in de kiem gesmoord. “Er is één iemand opgepakt. Enkele personen zijn geïdentificeerd. Er zijn vooral veel ramptoeristen komen kijken.” Eén gezin werd door de politie naar de trein begeleid.

50 reacties

 • Geert Vlietinck

  2 jaar geleden
  Wij komen daar al jaren niet meer het enige wat je er nog ziet zijn Walen en Brusselaars neen dan steek ik liever de grens over veel beter.
 • Ria Van Hoe

  2 jaar geleden
  Ik kan alleen maar bewondering hebben voor de politie, maar wie betaalt alle uren van de agenten en het gebruik van de combi’s ? Inderdaad de brave Vlaming.
 • avelino garcia

  2 jaar geleden
  Waar is de fameuze "minister" van samen leven? ik stel voor dat die fake ministerpost onmiddellijk opgeheven wordt, er is trouwens geen geld meer voor die fake postjes die tienduizenden euro's kosten en waar niemand iets aan heeft, behalve Somers die met de grote glimlach elke maand zijn diepe zakken vult.
 • Joan Lute

  2 jaar geleden
  Wanneer de zomer aanbreekt en de vakantie in het land is veranderd in Oostende de atmosfeer altijd van aangenaam en zorgeloos in bedreigend en intimiderende. Door deze negatieve neveneffecten van toerisme voelen inwoners zich niet meer veilig in eigen stad. In plaats van te genieten van de versoepelde maatregelen lopen mensen zo op hun tippen dat ze bij het minste gaan flippen. Geweld en overlast is daarvan steeds het gevolg dat zich onder ieders ogen afspeelt zonder dat er wat tegen gedaan word
 • Ellie Dubois

  2 jaar geleden
  Dit is het resultaat van meer dan 30 jaar bepampering en laksheid, wie dit nog goed praat en verdedigt is crimineel. Het woord racisme wordt maar al te graag misbruikt, krapuleus gedrag dient bestraft te worden