Lynn Van Royen
Volledig scherm
Lynn Van Royen © Benny Proot

Topactrice Lynn Van Royen ‘master’ op Filmfestival Oostende: “Ik heb vrij snel beslist om vrouwen in de kijker te zetten”

Actrice Lynn Van Royen is met haar 29 jaar de jongste ‘master’ ooit op het Filmfestival Oostende. Als thema koos ze voor Leading Ladies: vrouwen die zich niet bij grenzen neerleggen, maar grenzen verleggen. Dat past ook perfect bij de openingsprent The Best of Dorien B.

0 reacties

 1. Bekend volkscafé De Zeemeeuw viert 25ste verjaardag. “Geen feest, maar we trakteren wel met ons eigen AstraZeemeeuwCa vaccin om klanten te bedanken”
  Bredene

  Bekend volkscafé De Zeemeeuw viert 25ste verjaardag. “Geen feest, maar we trakteren wel met ons eigen AstraZee­meeuw­Ca vaccin om klanten te bedanken”

  De reacties op het raam van Café De Zeemeeuw liegen er niet om. Het volkscafé op de hoek van de Driftweg met de Parklaan is al 25 jaar een plaats waar mensen heel wat bijzondere momenten beleefd hebben, maar zeker ook gedeeld hebben. En dat doen ze samen met cafébazen Robby Verlee (54) en Vanessa Debruyne (44). Een echt feestje zit er natuurlijk niet in, maar daar vonden de uitbaters een originele oplossing voor met het AstraZeemeeuwCa vaccin.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Kortsluiting zorgt voor ongewenste lichtshow
  Play

  Kortslui­ting zorgt voor ongewenste lichtshow