Een terreinwagen van de VMM reed zich dinsdagmorgen vast op het strand van Oostende. De strandredders schoten ten hulp.
Volledig scherm
Een terreinwagen van de VMM reed zich dinsdagmorgen vast op het strand van Oostende. De strandredders schoten ten hulp. © Strandredders Oostende

Terreinwagen van VMM rijdt zich vast op natte strand, redders steken stevig handje toe

OostendeEen terreinwagen van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) heeft zich dinsdagmorgen vastgereden op het strand van Oostende. Het voertuig zakte plots weg in een stuk nat zand, toen het geparkeerd stond tijdens het nemen van stalen om de kwaliteit van het zeewater te meten. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).