De taxichauffeur werd eerst door het raam bedreigd en kreeg ook klappen te verduren. Toen hij uitstapte, kreeg hij een harde schop op de knie, waardoor zijn kruisbanden scheurden.
Volledig scherm
PREMIUM
De taxichauffeur werd eerst door het raam bedreigd en kreeg ook klappen te verduren. Toen hij uitstapte, kreeg hij een harde schop op de knie, waardoor zijn kruisbanden scheurden. © BBO

Taxichauffeur hele zomer arbeidsongeschikt na aanval agressieve fietser: “Hij trapte m’n knie uit de kom, omdat ik in de weg stond”

OostendeEen taxichauffeur (26) uit Oostende is nog tot eind augustus arbeidsongeschikt, nadat hij begin juli is aangevallen door een fietser. De man werd eerst van buitenaf bedreigd toen hij achter het stuur zat, met twee passagiersters achteraan. Daarvan zijn videobeelden — verder in het artikel te zien — opgedoken. Toen de taxichauffeur uitstapte, trapte de woesteling zijn knie uit de kom. “Door zijn aanval kan ik de hele zomer niet werken. Een financiële ramp”, getuigt de taxichauffeur, die intussen de identiteit van zijn belager heeft achterhaald.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).