De gewapende overvaller was voorzien van een gelaatsbeschermer voor op de motorfiets, een muts, werkhandschoenen en een pistool.
Volledig scherm
PREMIUM
De gewapende overvaller was voorzien van een gelaatsbeschermer voor op de motorfiets, een muts, werkhandschoenen en een pistool. © Bart Boterman

Stuntelige gewapende overvaller druipt af zonder buit: “Wij laten ons niet bedreigen”

OostendeDe nachtwinkel in de Sint-Sebastiaansstraat in Oostende kreeg zondagavond rond 21 uur een gewapende overvaller over de vloer. De man richtte zijn pistool op de kassierster, maar sloeg met de staart tussen de benen op de vlucht. “Mijn vrouw riep dat ze de politie had gebeld. Wij laten ons niet afschrikken of bedreigen”, getuigt zaakvoerder Rahman Siddekur (35).

 1. Regen en wind houden de eerste klanten in Oostende niet tegen: “Ze komen hier al dansend op het terras”
  PREMIUM
  Oostende

  Regen en wind houden de eerste klanten in Oostende niet tegen: “Ze komen hier al dansend op het terras”

  Buiten staat er een kille wind en de regen valt uit de lucht, maar op het terras van Grand Café Burlington in de Oostendse Kapellestraat zit de sfeer er al goed in op de eerste dag van de heropening van de terrassen. De eerste koffietjes werden al meteen om 8 uur uitgeschonken. Zaakvoerster Marina Demunter straalt, ook met mondmasker, aan haar splinternieuwe bar. “Ik ben zo blij om al mijn klanten terug te zien.”
 2. Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilliger in vaccinatiecentrum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”
  PREMIUM
  Oostende

  Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilli­ger in vaccinatie­cen­trum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”

  Op Moederdag zagen wij enkele straffe mama’s in het vaccinatiecentrum van Oostende, die hun ‘feestdag’ opofferden om vrijwillig mee te helpen. Marina Quartier en Sarah Schotte, de echtgenote van Bart Tommelein die net gevaccineerd is, hebben het er met veel plezier voor over. “Op deze manier kunnen we ook ons steentje bijdragen op weg naar een normaal leven.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten