strandbar Barza Nieuwpoort
Volledig scherm
strandbar Barza Nieuwpoort © Benny Proot

Strandbars zijn klaar voor de paasvakantie, nu enkel nog wachten op het mooie weer

RegioDe paasvakantie betekent in veel kustgemeenten ook de komst van de beachbars. Je kan op verschillende plaatsen aan de West- en Middenkust vanaf nu genieten van een drankje of een hapje op het strand. De uitbaters zijn er alvast volledig klaar voor, het is nu enkel nog wachten op het mooie weer om er een lap op te geven. In tussentijd voorzien ze alvast lekkere warme dranken. 

 1. “Vlaamse regering maakt het zij-instromers onnodig moeilijk in het onderwijs”: Vooruit vindt dat verplichte taaltest voor absurde situaties zorgt

  “Vlaamse regering maakt het zij-instromers onnodig moeilijk in het onderwijs”: Vooruit vindt dat verplichte taaltest voor absurde situaties zorgt

  Het lerarentekort is groter dan ooit tevoren. De sector heeft dringend nood aan hervormingen, zodat het beroep opnieuw aantrekkelijk wordt, vinden ze bij Vooruit. Zij-instromers zijn voor hen een deel van de oplossing, maar de taaltest van de Vlaamse regering maakt het onnodig moeilijk, stellen ze. “Sommige zij-instromers denken zelfs aan stoppen.”
  Bredene
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. KIJK. Vijf maanden na gasexplosie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”
  PREMIUM

  KIJK. Vijf maanden na gasexplo­sie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”

  Met vlinders in de buik: zo wandelden de bijzondere medewerkers van Lizette & Lucien vanochtend door het gloednieuwe pand in Oostende. Een zware gasontploffing vernielde in oktober vorig jaar ‘hun’ horecazaak. Zaterdag breekt het grote moment van de heropening aan, maar wij zagen de medewerkers vandaag al even proefdraaien en lieten ons rondleiden. “Gianni, doe jij de afwas maar, ik zal wel de bovenverdieping tonen.”
  Oostende