Hina Bhatti
Volledig scherm
Hina Bhatti © LBB

Stad Oostende plakt graven aan die verwaarloosd zijn of waarvan de concessie verloopt: “Mensen hebben 15 maanden om te reageren”

OostendeStad Oostende doet een oproep naar de houders van een grafconcessie op de begraafplaats Stuiverstraat om indien gewenst de concessies die binnenkort verlopen, te verlengen. Ook de concessiehouders van verwaarloosde graven worden opgeroepen om de graven in ere te herstellen. Als dit niet gebeurt zullen de graven verwijderd worden.

  1. Controle van politie zet discussie over dierenasiel op scherp: “Als het zo verdergaat, kunnen we geen honden meer opvangen”
    PREMIUM
    oostende

    Controle van politie zet discussie over dieren­asiel op scherp: “Als het zo verdergaat, kunnen we geen honden meer opvangen”

    Het gebouw van dierenasiel Blauw Kruis van de Kust in Oostende voldoet niet aan de opgestelde voorwaarden, zo stelde de lokale politie woensdag vast na een grondige controle. De controle kwam er na klachten van omwonenden, maar schiet in het verkeerde keelgat bij voorzitter Fabrice Goffin. De belabberde staat van het gebouw is immers net de reden waarom het asiel een nieuwbouw wil, maar voor de financiering daarvan werd nog geen overeenkomst gevonden met de stad. Het conflict tussen het dierenasiel en de stad heeft daarmee opnieuw een kookpunt bereikt.