De Spuitenpatrouille is een samenwerking over verschillende stadsdiensten heen: Openbaar Domein, Veiligheid, Tewerkstelling en MSOC Oostende, het Medisch Sociaal Opvangcentrum voor Druggebruikers.
Volledig scherm
De Spuitenpatrouille is een samenwerking over verschillende stadsdiensten heen: Openbaar Domein, Veiligheid, Tewerkstelling en MSOC Oostende, het Medisch Sociaal Opvangcentrum voor Druggebruikers. © LBB

Stad Oostende gaat van start met Spuitenpatrouille

OostendeOostende wil met een ‘Spuitenpatrouille’ het probleem van zwerfspuiten extra aanpakken. Zwerfspuiten zijn drugs- of medicatiespuiten die gebruikers weggooien in de publieke ruimte. In 2020 ruimden de stadsdiensten 260 exemplaren op.

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.