Karel Labens klaagt de slecht onderhouden toestand van de Brem te Oostende aan
Volledig scherm
Karel Labens klaagt de slecht onderhouden toestand van de Brem te Oostende aan © Benny Proot

Speeltoestellen in tuin De Brem 2 jaar na aanklacht sp.a nog altijd in slechte staat. “Dit najaar worden 5 nieuwe toestellen geplaatst”, belooft de schepen nu

OostendeIn de zomer van 2019 klaagde oppositiepartij sp.a de toestand van de tuin van begeleidingstehuis De Brem aan, waar 34 kinderen tussen 3 jaar en 18 jaar verblijven. Het onkruid stond hoog, stukken werden afgezet met hekkens en aan de schommel hing niets meer om mee te schommelen. We zijn ondertussen 2 jaar verder en er is nog niet veel veranderd in de tuin.

 1. Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dierenasiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”
  Oostende

  Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dieren­asiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”

  Het begon met een ei en eindigde met een marmeren beeld waarop 8.500 euro werd geboden. Dat geld, de opbrengst van de Grote Ruiltocht die Viktor Verhulst samen met de 8-jarige Engelse bulldog Nischie hield, gaat naar dierenasiel Het Blauwe Kruis Kust in Oostende. Voorzitter Fabrice Goffin (50) is dankbaar met het oog op een nieuwbouw. En heeft goed nieuws over Nischie te melden.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).