Gilles Debruyne, winkel verantwoordelijke Bolts Skateshop met de speciale skateboard met een foto van Arno
Volledig scherm
Gilles Debruyne, winkel verantwoordelijke Bolts Skateshop met de speciale skateboard met een foto van Arno © LBB

Skateshop brengt opmerkelijk eerbetoon aan Arno en ontwerp skateboard met iconische foto van de zanger

OostendeOp zaterdag 21 mei zou Arno Hintjes 73 jaar geworden zijn. De Oostendse winkel Bolts Skateshop besliste om de Oostendse zanger op een originele manier te eren. Ze ontwierpen een skateboard met een iconische foto van de onlangs overleden zanger vastgelegd door de lens van beste vriend en fotograaf Danny Willems.

  1. Dierenasiel vraagt om geen luide concerten meer te organiseren in het Maria Hendrikapark: Hoe moet het verder met evenementen in ‘t Bosje?
    PREMIUM
    Oostende

    Dieren­asiel vraagt om geen luide concerten meer te organise­ren in het Maria Hendrika­park: Hoe moet het verder met evenemen­ten in ‘t Bosje?

    Het voorbije weekend ging het Sinner’s Day Summer-festival door in het Maria Hendrikapark, ’t Bosje. Het dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust ligt vlak naast het festivalterrein en kon vaststellen dat de luide muziek veel stress veroorzaakt bij de dieren. “De dieren hebben drie dagen afgezien, we hopen dat hier lessen uit getrokken worden en dat evenementen met luide muziek op deze plaats in de toekomst verboden worden.” Het asiel heeft ook een filmpje gemaakt om te tonen hoeveel stress de dieren ervaren.