Serge Feys en Arno Hintjens
Volledig scherm
PREMIUM
Serge Feys en Arno Hintjens © Benny Proot / Belga

Serge Feys, jarenlange ‘compagnon de route’ van Arno, leidt vanavond eerbetoon op Paulusfeesten: “Zijn laatste optredens... Voor mij was dat heel moeilijk om te zien”

OostendeHet grote eerbetoon aan Arno, op maandag 15 augustus op de Oostendse Paulusfeesten, betekent voor Serge Feys (62) het afscheid van een belangrijke periode uit zijn leven. De vaste toetsenist van de iconische zanger verzamelde heel wat artiesten en muzikanten rond zich om er een magische avond te maken. Een boeiend gesprek met de topmuzikant, componist en producer: over de wonderjaren op tour met Arno, en de ‘tribute’ vol grote namen. “Zelfs de repetitie was al fantastisch.”

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.