Serge Feys en Arno Hintjens
Volledig scherm
PREMIUM
Serge Feys en Arno Hintjens © Benny Proot / Belga

Serge Feys, jarenlange ‘compagnon de route’ van Arno, leidt vanavond eerbetoon op Paulusfeesten: “Zijn laatste optredens... Voor mij was dat heel moeilijk om te zien”

OostendeHet grote eerbetoon aan Arno, op maandag 15 augustus op de Oostendse Paulusfeesten, betekent voor Serge Feys (62) het afscheid van een belangrijke periode uit zijn leven. De vaste toetsenist van de iconische zanger verzamelde heel wat artiesten en muzikanten rond zich om er een magische avond te maken. Een boeiend gesprek met de topmuzikant, componist en producer: over de wonderjaren op tour met Arno, en de ‘tribute’ vol grote namen. “Zelfs de repetitie was al fantastisch.”

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    2

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.