SeaKing
Volledig scherm
SeaKing © Kim Vanbesien

SeaKing ‘aan land getrokken’ bij Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum, gedemonteerde Falcon 20 opnieuw in elkaar gestoken

Bij het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum Oostende (VLOC) werd de bekende SeaKing-helikopter van luchtzijde naar landzijde gebracht. Het centrum diende hiervoor een speciale aanvraag in bij de luchthaven van Oostende. De technische ploeg van de SeaKing - 40SQN van de luchtmachtbasis in Koksijde zorgde voor technische ondersteuning. In het VLOC werd ook een gedemonteerde Falcon 20 opnieuw in mekaar gestoken. 

0 reacties

 1. “Ik hou ontsmettend veel van jou!”: West-Vlaamse apothekers lanceren BLIJsluiter, een handleiding vol hartverwarmende boodschappen
  Kortrijk

  “Ik hou ontsmet­tend veel van jou!”: West-Vlaam­se apothekers lanceren BLIJslui­ter, een handlei­ding vol hartverwar­men­de boodschap­pen

  De derde maandag van januari is gekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Net die dag, op maandag 18 januari, lanceren de West-Vlaamse apothekers samen met actrice-auteur Leen Dendievel de BLIJsluiter. Een handleiding vol hartverwarmende boodschappen voor 2021, het jaar waarin alles beter zal worden. “De mensen hebben écht nood aan positiviteit. We hadden elke maand een BLIJsluiter kunnen maken. Mijn favoriete? ‘Wees altijd jezelf. Tenzij je Batman bent. Wees dan gewoon altijd Batman’”, zegt de uit Kooigem afkomstige Leen Dendievel.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld