Directeur Peter Defurne van de Kunstacademie aan Zee en schepen van Vrije Tijd Bart Plasschaert
Volledig scherm
Directeur Peter Defurne van de Kunstacademie aan Zee en schepen van Vrije Tijd Bart Plasschaert © rv

Schenk een maaltijd en win een kunstwerk

De Kunstacademie aan Zee steunt dit jaar Warm Oostende en vzw Lichtbaken. Wie een week eten schenkt door een maaltijdkaart van vijf maaltijden aan te kopen voor tien euro maakt kans op een kunstwerk.

0 reacties

  1. ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudige moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekondigd via sociale media”
    Play
    Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

    ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudi­ge moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekon­digd via sociale media”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Na een ganse dag pleidooien werd Dean woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.