Directeur Peter Defurne van de Kunstacademie aan Zee en schepen van Vrije Tijd Bart Plasschaert
Volledig scherm
Directeur Peter Defurne van de Kunstacademie aan Zee en schepen van Vrije Tijd Bart Plasschaert © rv

Schenk een maaltijd en win een kunstwerk

De Kunstacademie aan Zee steunt dit jaar Warm Oostende en vzw Lichtbaken. Wie een week eten schenkt door een maaltijdkaart van vijf maaltijden aan te kopen voor tien euro maakt kans op een kunstwerk.

0 reacties

 1. Oostendse voetbalmama Mieke steunt plan van Voetbal Vlaanderen om meer meisjes aan het voetballen te krijgen: “De weg naar een club is voor veel ouders en meisjes onbekend”
  Oostende

  Oostendse voetbalma­ma Mieke steunt plan van Voetbal Vlaanderen om meer meisjes aan het voetballen te krijgen: “De weg naar een club is voor veel ouders en meisjes onbekend”

  De federatie van alle voetbalclubs Voetbal Vlaanderen heeft haar beleidsplan voor de komende vier jaar voorgesteld. Eén van de speerpunten is om meer meisjes aan het voetballen te krijgen. Klinkt goed, vindt mama Mieke Depoot (37). Ze speelde zelf jarenlang voetbal en dochtertje Femke stapt nu in haar voetsporen. “Voetbal wordt nog te vaak als een jongenssport gezien. Onterecht.”
 2. West-Vlaamse gouverneur roept op om quarantaine strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”
  Oostende

  West-Vlaam­se gouverneur roept op om quarantai­ne strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé roept inwoners op om de quarantaineregels strikt na te leven. Dat doet hij nadat een gezin uit Oostende begin mei positief testte op de Indiase variant van het coronavirus. Aanvankelijk werd gedacht dat er weinig risico was op verspreiding, maar blijkbaar hadden de mensen meer contacten dan aanvankelijk aangegeven.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"