Directeur Ludo Viaene en coördinator Kris Barber van het VTI Oostende kregen een rolstoel overhandigd door facilitair directeur Andy Herman en stafmedewerker Bart Dejaegher van Az Damiaan.
Volledig scherm
Directeur Ludo Viaene en coördinator Kris Barber van het VTI Oostende kregen een rolstoel overhandigd door facilitair directeur Andy Herman en stafmedewerker Bart Dejaegher van Az Damiaan. © rv

Rolstoel van Az Damiaan krijgt nieuw leven bij VTI Oostende

oostendeHet VTI Oostende, dat deel uit maakt van de scholengroep Petrus&Paulus, stelt een rolstoel ter beschikking aan bezoekers of leerlingen die minder mobiel zijn. Omdat de rolstoel het onlangs begaf kregen ze een nieuw exemplaar van het AZ Damiaan.

  1. Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakantie en verschillende scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoofden zullen we niet tolereren”
    PREMIUM
    Kust

    Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakan­tie en verschil­len­de scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoof­den zullen we niet tolereren”

    Bij de politie van Oostende noemen ze het de voorbereidingen op wat wel eens de drukste zomervakantie in jaren kan worden. En ook in Knokke-Heist en Blankenberge zetten ze zich schrap. Maar hoe bereid je je als politiezone voor? Zijn strandrellen zoals twee jaar geleden te voorkomen? En wat met heethoofden die richting zee trekken om amok te maken? Gouverneur Carl Decaluwé is alvast duidelijk: “Wie voor moeilijkheden zorgt aan zee, moet opgepakt worden.”