Evelien Markey, Rita Van Bogaert en Rudy Nelen
Volledig scherm
Evelien Markey, Rita Van Bogaert en Rudy Nelen © LBB

Rita (62) plots werkloos nadat bakkerij ermee stopt, dus neemt ze de zaak zelf over

Voor heel wat klanten was het zaterdagmorgen een leuk weerzien met Rita Van Bogaert in de bakkerij Stutjes & Teusjes. Fijnbakkerij Lieven sloot in februari de deuren omdat er niet genoeg personeel was. Rita werd werkloos na vijf jaar in de bakkerij gewerkt te hebben. Omdat ze nog altijd geen werk gevonden had, besloot ze om zelf het heft in handen te nemen. “Ik was het beu om telkens te solliciteren en te voelen dat ze mij te oud vonden. Hier heb ik weer sociaal contact.”

55 reacties

 • Rita VB

  3 jaar geleden
  Hoi hoi, Bedankt iedereen voor de aanmoedigen en bezorgdheden, ik weet heel goed waar ik aan begin heb me goed laten informeren, ook wat het pensioen e.d. aangaat ,ben me er van bewust dat de wetten en regeltjes door de overheid nogal veranderlijk zijn , binnen enige jaren is het waarschijnlijk weer heel anders , Ga daar niet op wachten ,doe gewoon wat ik voel wat ik moet doen ,,dus ja ikke happy ,,iedereen happy ,, Vele groetjes Rita Van Bogaert ,
 • Thomas Segers

  3 jaar geleden
  Ik woon in de buurt en nu zijn er hier drie bakkerijen in een straal van ongeveer 200 a 300 meter. Maar 't is wel een goeie bakkerij
 • Anny Bollens

  3 jaar geleden
  Moedige dame, die niet thuis wil zitten! Hopelijk heeft ze er geen spijt van! Zien wat voor pensioen ze zal krijgen! En belastingen?
 • Sonja Makelberge

  3 jaar geleden
  Proficiat ,ik duim voor je !!!
 • Filip Huybrechts

  3 jaar geleden
  Eindelijk terug ons vertrouwde Country broodje terug. Zeker eens proberen mensen.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.