Melinda FM zette haar mobiele radiostudio zaterdag op in WZC Lacourt.
Volledig scherm
Melinda FM zette haar mobiele radiostudio zaterdag op in WZC Lacourt. © RV

Radiozender Melinda FM zet woonzorgcentrum Lacourt op stelten

OostendeDe lokale radiozender Melinda FM heeft de bewoners van woonzorgcentrum Lacourt zaterdag een onvergetelijke namiddag bezorgd. De bejaarden konden naar hartenlust verzoeknummertjes aanvragen en kregen ook een liveoptreden van zanger Herbert Verhaeghe te zien.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Poseidon confronteert badgasten met het vele afval dat vrijwilligers dagelijks vinden op het strand: “Je kan het verdriet aflezen in zijn ogen”
  PREMIUM
  Oostende

  Poseidon confron­teert badgasten met het vele afval dat vrijwilli­gers dagelijks vinden op het strand: “Je kan het verdriet aflezen in zijn ogen”

  Aan de hand van de universele taal van kunst wil de vzw Proper Strand Lopers toeristen wijzen op het vele afval dat in zee terecht komt. Voorzitter Tim Corbisier maakte met het afval dat van het strand wordt geraapt door de vele vrijwilligers een indrukwekkende figuur van Poseidon. De god van de zee is gekweld en moegetergd. “Onze vrijwilligers halen gemiddeld drie tot vier zakken afval van het strand per dag.”