Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Bart Boterman

Politie stopt wagen na roekeloos rijgedrag in holst van de nacht, ondanks nachtklok: “Wellicht wou bestuurder filmpje maken voor het internet”

In Oostende is dinsdagnacht iets voor 2 uur een Volkswagen Golf onderschept nadat de politie het voertuig bezig zag op bewakingscamera’s. Volgens commissaris Kris Allary ging het om onaangepast, roekeloos rijgedrag. “Wellicht was het de bedoeling om een internetfilmpje te maken”, aldus de commissaris. De drie inzittenden respecteerden de nachtklok evenmin. 

 1. Acht Oostendse horecatoppers stellen puik afhaalmenu samen voor oudejaar: “Van cocktail tot dessert, iedereen draagt bij in geheel eigen stijl”
  Oostende

  Acht Oostendse horecatop­pers stellen puik afhaalmenu samen voor oudejaar: “Van cocktail tot dessert, iedereen draagt bij in geheel eigen stijl”

  ‘Ostend Finest Oedejoar’. Met die titel stellen acht toppers uit de Oostendse horeca- en voedingssector een uniek oudejaarsavondmenu voor om af te halen. Daarin zitten voor 99 euro zowel hapjes, vis- en vleesgerechten, desserts én een eetlustopwekkende cocktail vervat. “In amper twee dagen tijd hebben we samen dit concept uitgewerkt. Elke horecazaak draagt in zijn of haar eigen stijl bij tot het totaalconcept”, klinkt het eensgezind. Mooi detail: een deel van de opbrengst gaat naar de vzw Lichtbaken.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren