De feiten vonden plaats op de Zeedijk in Mariakerke.
Volledig scherm
De feiten vonden plaats op de Zeedijk in Mariakerke. © Benny Proot

Politie moet tussenbeide komen nadat honden elkaar aanvallen

Oostende/KortrijkOp de Zeedijk van Mariakerke zijn woensdagavond twee honden met elkaar in de clinch gegaan. De politie van Oostende moest zelfs tussen komen om het incident te regelen.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Werken in de winkelstraat of leuke acties gepland? Handelaars in centrum lezen het weldra in één app: “Zo wordt Oostende een nóg betere shoppingstad”
  oostende

  Werken in de winkel­straat of leuke acties gepland? Handelaars in centrum lezen het weldra in één app: “Zo wordt Oostende een nóg betere shopping­stad”

  Van aankomende acties voor de klant tot vacatures in een winkel: de handelaars in het centrum van Oostende zijn binnenkort online met elkaar verbonden en kunnen zo veel meer van elkaar te weten komen. Het Economisch Huis Oostende is de tweede in ons land dat Chainels, via app of e-mail, als communicatiemiddel zal gebruiken. En dat is uiteindelijk ook positief voor de shoppers.
 3. Eerst corona, dan energiecrisis, maar Emmy en Karel investeerden slim en houden deuren van B&B en wellness gewoon open: “We willen graag een zwembad. Dat bekijken we in het voorjaar”
  PREMIUM
  Oostende

  Eerst corona, dan energiecri­sis, maar Emmy en Karel investeer­den slim en houden deuren van B&B en wellness gewoon open: “We willen graag een zwembad. Dat bekijken we in het voorjaar”

  Eind september bestaat Villa Cecha in de Oostendse wijk Stene drie jaar. De eigenaars Emmy Sandor (46) en chef Karel Horemans (53) werkten een concept uit dat focust op gezondheid en aandacht voor de natuur. Na de opstart was er de coronapandemie en nu heerst een energiecrisis, maar aangezien het koppel in heel wat energiebesparende technieken investeerde, kunnen ze deze winter gewoon openblijven. Ze hebben zelfs plannen om een verwarmd zwembad te bouwen.