Archiefbeeld. De Zuidpoort in Oudenburg, waar ODB Beach afgelopen weekend plaatsvond
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. De Zuidpoort in Oudenburg, waar ODB Beach afgelopen weekend plaatsvond © TVA

Politie-inspecteurs incasseren zware klappen na fuif in Oudenburg: “Ze zijn echt lelijk toegetakeld”

Oudenburg/OostendeTwee inspecteurs van de lokale politie Kouter zijn een tijdlang arbeidsongeschikt na ernstige feiten van weerspannigheid en slagen, vrijdagnacht in Oudenburg. Vier jonge amokmakers uit Oostende waren al buiten gezet op de fuif ODB Beach, maar bleven zich tot na de fuif agressief gedragen op straat. Toen de agenten tussenkwamen, kregen ze enkele rake klappen. “Onze collega’s zijn echt wel lelijk toegetakeld", zegt woordvoerster Annemie Wittesaele van PZ Kouter.  

 1. Deen blijft vast voor ontvoering van Oostendenaar in drugsmilieu: "Hij is bereid om een verklaring af te leggen”
  Oostende

  Deen blijft vast voor ontvoering van Oostende­naar in drugsmili­eu: "Hij is bereid om een verklaring af te leggen”

  Een 21-jarige Deen blijft een maand langer in de cel voor de ontvoering van een 23-jarige Oostendenaar. Het slachtoffer werd afgelopen zomer gekidnapt door leden van de Deense drugsmaffia. Drie verdachten werden gearresteerd, maar slechts één werd al uitgeleverd aan ons land. “Hij is bereid om een verklaring af te leggen”, zegt zijn advocaat Pieterjan Dens.
 2. Filmfestival Oostende sluit FFO Nights af met Red Sandra van Jan Verheyen en Lien Willaert: “Eerste reacties zijn positief, dat is genieten”
  Oostende

  Filmfesti­val Oostende sluit FFO Nights af met Red Sandra van Jan Verheyen en Lien Willaert: “Eerste reacties zijn positief, dat is genieten”

  Zaterdagavond werd de zesde en laatste FFO Night georganiseerd in Kinepolis Oostende. De speciale avonden gevuld met filmpremières werden in het leven geroepen toen de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende in januari in het water viel door corona. Red Sandra, de eerste film van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, mocht de reeks afsluiten.