Volledig scherm
© Photo News

Politie haalt niet-verzekerde auto met vervallen nummerplaat uit verkeer dankzij ANPR-camera

De politie liet maandagvoormiddag rond 11 uur een auto takelen in de Kemmelbergstraat in Oostende. De auto werd kort ervoor geregistreerd door een ANPR-camera bij het binnenrijden van Oostende. 

 1. Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  De liga van het vrouwenvolleybal kreeg eerder deze week groen licht van Vlaams minister van Sport Ben Weyts om de competitie dit weekend aan te vatten, mits voldaan werd aan alle strenge voorwaarden van het protocol voor de indoorsporten. Woensdagavond besliste de bond echter zelf om de eerste twee speeldagen alvast uit te stellen. Hermes Rekkenshop Oostende komt zaterdagavond dus nog niet in actie voor de topper tegen Asterix.
 2. Koop eens een zakje vol geluk: volwassenen met een beperking toveren met gezeefdrukte spulletjes een lach op uw gezicht
  Oostende

  Koop eens een zakje vol geluk: volwasse­nen met een beperking toveren met gezeefdruk­te spulletjes een lach op uw gezicht

  Ideaal om in donkere tijden een goed gevoel te krijgen. Ithaka, een coachingcentrum voor volwassenen met een beperking, is gestart met het zeefdrukatelier Sea Print. Eigen ontwerpen belanden er op leuke stoffen zakjes, T-shirts of wijntassen. Zo kan je ‘gelukzakjes’ kopen om kleine geschenken in te verpakken. “De hoopvolle spreuken bedenken we zelf en hebben een link naar onze DNA en de zee.”
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen