"Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij.
Volledig scherm
"Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij. © TVA

Pijnlijk ongeluk voor Charlotte Verkeyn (N-VA): schepen verzwikt enkel na val van deelstep

Schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) verscheen tijdens de opening van de streekproductenmarkt met krukken en een enkel in het gips. De reden: een stevige valpartij van een deelstep. 

4 reacties

 • Nema De Geest

  3 jaar geleden
  Veel beterschap. Toch wat verstandiger dat haar Gentse collega van N-VA die de tram wilde verbieden omdat ze gevallen was door de tramsporen.
 • Jan Vandaele

  3 jaar geleden
  Inderdaad, haast en spoed zelden goed
 • Sven Raets

  3 jaar geleden
  Wie rijd er nu op een step met hoge hakken? Dat is vragen om ongelukken
 • Thomas Wegner

  3 jaar geleden
  Maar dát is nu eens nieuws, zie!
 1. Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietsprojecten uitgevoerd”
  PREMIUM
  Oostende

  Er is nog werk aan de winkel om van Oostende een veilige fietsstad te maken blijkt uit onze VeloVeilig-kaart. “In de komende 3 jaar worden enkele grote fietspro­jec­ten uitgevoerd”

  De inwoners van Oostende hebben 198 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. In totaal hebben 510 Oostendenaars meegedaan aan ons fietsonderzoek. ’Slechts’ 43 procent van de deelnemers vindt Oostende een veilige fietsgemeente. 56 procent vindt fietsen in Oostende wel veiliger dan 5 jaar geleden.