Patricia Devos, schoonmaakster in Henri Serruys, heeft er geen goed oog in.
Volledig scherm
Patricia Devos, schoonmaakster in Henri Serruys, heeft er geen goed oog in. © Maikel Marichael

Personeel Henri Serruys kritisch over fusie Oostendse ziekenhuizen: “Ik vrees voor mijn job”

OostendeNu de fusie tussen het Henri Serruysziekenhuis en AZ Damiaan in Oostende een feit is, stellen veel personeelsleden zich vragen. Zal mijn dienst verdwijnen? Verlies ik mijn job? “Wie denkt dat dit een achteruitgang is voor de patiënt en het personeel: daar is absoluut geen sprake van”, verzekert voorzitter van AZ Damiaan Peter De Gadt. Al lijkt het personeel van campus Henri Serruys daar zelf niet zo zeker van.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. REPORTAGE – Eerste kerstweekend in Oostende: Stormloop op mondmaskers en genieten onder een lichttunnel
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE – Eerste kerstweek­end in Oostende: Stormloop op mondmas­kers en genieten onder een lichttun­nel

  De 600.000 zuinige kerstlichtjes branden, de kerstmarkt in het Leopoldpark is geopend en de lichttunnel in de Adolf Buylstraat geeft het juiste ritme aan. Het is gezellig tijdens het eerste kerstweekend in Oostende. Een grote drukte is het niet maar de bezoekers die er zijn, kunnen alleen maar lof spreken over de vele inspanningen die het stadsbestuur heeft gedaan. Het meest succesvolle shoppingadresje? De mondmaskerwinkel.