Celine Timmerman, pediatrisch verpleegkundige van beroep, maakt als bijverdienste muurtekeningen in kinderkamers.
Volledig scherm
PREMIUM
Celine Timmerman, pediatrisch verpleegkundige van beroep, maakt als bijverdienste muurtekeningen in kinderkamers. © Benny Proot

Pediatrisch verpleegkundige Celine (25) schildert muurkunst in kinderkamers: “De coronaperiode haalt iets positief in me naar boven”

OostendeWat doe je als je sociale leven in deze coronacrisis zo goed als volledig is stilgevallen? Pediatrisch verpleegkundige Celine Timmerman (25) uit Oostende heeft er iets op gevonden. Haar hobby heeft ze omgezet in een leuke bijverdienste. Met ‘LinesWallart’ schildert ze leuke muurtekeningen in kinderkamers en tovert ze een glimlach op de gezichten van veel kinderen. “Zo gaf ik een positieve invulling aan de vrijgekomen ‘me-time’”, vertelt Celine.

 1. Martin Defour, al 30 jaar huisfotograaf bij KV Oostende: “De tribunes, de vipfeestjes... Ik heb het allemaal gezien, zoals de paparazzi”
  PREMIUM
  Oostende

  Martin Defour, al 30 jaar huisfoto­graaf bij KV Oostende: “De tribunes, de vipfeest­jes... Ik heb het allemaal gezien, zoals de paparazzi”

  Gewapend met zijn fotocamera staat Martin Defour al 30 jaar langs de zijlijn bij KV Oostende. Met zijn sfeervolle kiekjes van spelers en - vooral - supporters is de 66-jarige Oostendenaar een bekend gezicht. Of het nu sneeuwt, regent of waait: altijd tekent Martin present. “Voor de lens willen mensen altijd een stapje verder gaan.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen