Patrick Dupon speelt opnieuw Pulle in d’Ostendsche Revue.
Volledig scherm
Patrick Dupon speelt opnieuw Pulle in d’Ostendsche Revue. © Benny Proot

Patrick Dupon speelt al voor 42ste keer mee in d’Ostendsche Revue: “Zelfs Jo Vally kent me als mijn personage ‘Pulle’”

D’Ostendsche Revue gaat donderdag in première met hun nieuwe productie. Patrick Dupon kruipt dan opnieuw in de huid van Pulle. De naam is ondertussen onlosmakelijk verbonden met de Oostendenaar. “De meeste mensen kennen niet eens mijn echte naam”, lacht hij.

0 reacties

 1. Mensensmokkelaar of oplichter? Litouwer wordt met gammel zeilbootje vol illegalen geklist op Noordzee, maar komt met verrassende verklaring: “Ik wilde hen enkel geld aftroggelen”
  PREMIUM
  Blankenberge/Oostende

  Mensensmok­ke­laar of oplichter? Litouwer wordt met gammel zeilbootje vol illegalen geklist op Noordzee, maar komt met verrassen­de verklaring: “Ik wilde hen enkel geld aftrogge­len”

  Hoewel hij in het najaar in een gammel zeilbootje op de Noordzee geklist werd met vier Albanezen aan boord, ontkent een 43-jarige Litouwer een mensensmokkelaar te zijn. Goede bedoelingen had Pavel J. sowieso allerminst. “Hij wilde die illegalen oplichten", stelde zijn advocaat Bram Elyn. Het Brugse parket vorderde een effectieve celstraf van 5 jaar.
 2. Niet-Oostendse kinderen opnieuw welkom in speelpleinwerking, maar ze betalen wel een pak meer... Behalve als de ouders een tweede verblijf hebben
  Oostende

  Niet-Oostendse kinderen opnieuw welkom in speelplein­wer­king, maar ze betalen wel een pak meer... Behalve als de ouders een tweede verblijf hebben

  In de aanloop naar de paas- en zomervakantie doet stad Oostende enkele belangrijke aanpassingen aan de speelpleinwerking. Kinderen die niet in Oostende wonen, zijn opnieuw welkom, maar ouders moeten hiervoor wel dagelijks 20 euro per kind betalen. Ouders die wel in Oostende gedomicilieerd zijn, tellen 7 euro neer. “Waarom mogen kinderen van tweedeverblijvers wél aan 7 euro langskomen?", vraagt Nancy Bourgoignie van sp.a-stadsmakers zich af.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen