Andrew en Hélène, de ouders van het jongetje dat een kwartier lang zonder jas in de kou werd gezet, als straf.
Volledig scherm
PREMIUM
Andrew en Hélène, de ouders van het jongetje dat een kwartier lang zonder jas in de kou werd gezet, als straf. © RV/Benny Proot

Parket seponeert klacht tegen leerkracht die kleuter (5) buiten in kou zet: "Waarom nemen ze dit niet ernstig?”

OostendeDe leerkracht die een jaar geleden in Oostende een 5-jarige kleuter strafte door hem in de kou buiten te zetten, moet zich niet voor een rechter verantwoorden. Het parket seponeert de zaak, zo laten de ouders van het jongetje zelf weten. En ook van de school zelf kreeg de leraar geen sanctie. “Wat moet er nog gebeuren vooraleer er iets zal veranderen?”, vragen de ouders zich teleurgesteld af.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. HUIZENJACHT. Langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Langs het kanaal Plassenda­le-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de woningen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op ronde in heel Vlaanderen met lokale vastgoedexperts. Deze week trekken we op huizenjacht langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, midden in de polders en op een boogscheut van de kust. “Een mooie omgeving aan het water én een uitstekende uitvalsbasis: geen wonder dat de woningen hier vlot van de hand gaan.”
  Leffinge