Julie Daivier kwam om het leven nadat ze werd gegrepen door een bestelwagen in de Gistelsesteenweg in Stene.
Volledig scherm
Julie Daivier kwam om het leven nadat ze werd gegrepen door een bestelwagen in de Gistelsesteenweg in Stene. © Repro Boterman

"'Papa, je eten staat in de oven. Liefs, Julie' waren laatste woorden"

OOSTENDEDe 21-jarige Julie Daivier uit Oostende is donderdagavond om het leven gekomen bij een tragisch verkeersongeval in de Gistelsesteenweg in Stene. Ze stak met de fiets het zebrapad over en werd gegrepen door een bestelwagen. De bestuurder blies positief. "Onbegrijpelijk. Ik ben mijn dochter en mijn leven kwijt", zegt vader Luc Daivier (53).

  1. Huisarts schuldig, maar niet aan dood van Fiona (8) die al week lang hoge koorts had: “Ze is wel tekortgeschoten als arts”
    PREMIUM

    Huisarts schuldig, maar niet aan dood van Fiona (8) die al week lang hoge koorts had: “Ze is wel tekortge­scho­ten als arts”

    De 8-jarige Fiona had al een week lang hoge koorts, maar toch voerde haar huisarts geen bijkomend onderzoek uit. En dat wordt S.V. (34) uit Oostende nu verweten door de Brugse rechtbank. De dokter werd wel niet schuldig bevonden aan het overlijden van het meisje, twee dagen na de consultatie. “Ik hoop dat die vrouw geen andere slachtoffers meer gaat maken”, reageert haar mama Ylbere (37) op de uitspraak.
    Oostende