Het Ostend Science park in Plassendale heeft al GreenBridge, dat omgedoopt wordt tot BlueBridge en een Maritiem Onderzoekscentrum
Volledig scherm
Het Ostend Science park in Plassendale heeft al GreenBridge, dat omgedoopt wordt tot BlueBridge en een Maritiem Onderzoekscentrum © Benny Proot

Ostend Science park wil marien en maritiem onderzoek in Oostende verankeren

In Oostende is het Ostend Science Park gelanceerd. Dit wetenschapspark, een initiatief van UGent, POM West-Vlaanderen en Haven Oostende, wil bedrijven aantrekken die actief zijn in de blauwe economie.

  1. Autoloze Oostendedag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”
    Oostende

    Autoloze Oostende­dag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”

    Naar aanleiding van de vele feestelijkheden die we het voorbije anderhalf jaar hebben moeten missen, werden in de Oostendse ontmoetingscentra themafeesten georganiseerd. Zo kon je Valentijn vieren in ’t Viooltje, Kerstmis in De Schelpe of Pasen in ’t Kasteeltje. De bezoekers konden dat allemaal best smaken.