Ostend Science Park breidt uit met de komst van GEOxyz
Volledig scherm
Ostend Science Park breidt uit met de komst van GEOxyz © Benny Proot

Ostend Science Park breidt verder uit met komst van marien onderzoeksbedrijf GEOxyz

OostendeDe inrichtingswerken voor de uitbreiding van Ostend Science Park zijn officieel van start gegaan. Daarnaast verwelkomt het ‘blauwe wetenschapspark’ met GEOxyz, bedrijf gespecialiseerd in geofysische en geotechnische meetdiensten, een tweede onderneming op haar site.

 1. Uitbaters Bistrot uit Oostende en Couverts et Verres uit Eernegem openen samen zomerbar: “Samen bieden we onvergetelijke avonden aan”

  Uitbaters Bistrot uit Oostende en Couverts et Verres uit Eernegem openen samen zomerbar: “Samen bieden we onvergete­lij­ke avonden aan”

  Vrienden Veronica Bersteneva en Tobias Deckmyn pakken volgende maand uit met een gloednieuwe pop-up in Ichtegem. Zij is zaakvoerster van Bistrot in Oostende, hij is bekend als uitbater van Couverts et Verres in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem. “De mooie ligging met een tuin van 400 vierkante meter zal volledig benut worden voor zomerbar Green”, klinkt het enthousiast.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar