De rotonde in de John Cordierlaan. Hier werden zondag opnieuw twee straatracers betrapt.
Volledig scherm
De rotonde in de John Cordierlaan. Hier werden zondag opnieuw twee straatracers betrapt. © Google Street View

Opnieuw twee straatracers betrapt en rijbewijs ontnomen, dit keer na driften op verlaten rotonde

OostendeIn Oostende zijn afgelopen zondag opnieuw twee straatracers betrapt. Dit keer ging het om twee personenwagens die aan het driften waren op de rotonde in de John Cordierlaan, nabij het verwerkingscentrum van Bpost in Zandvoorde. Een kleine twee weken geleden zijn al twee straatracers uit het verkeer gehaald aan sportpark De Schorre.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is