Fotoproject 'dode vis' Noortje Palmers op strand Oostende. De wind zorgde voor soms dikke dode vissen
Volledig scherm
Fotoproject 'dode vis' Noortje Palmers op strand Oostende. De wind zorgde voor soms dikke dode vissen © GUS

Opmerkelijke fotoshoot op Oostends strand: “Een zwempak en kleurrijke poncho en je hebt een dode vis”

OostendeWandelaars op het strand van Oostende keken zondag in de vooravond maar vreemd op. Zestig mensen hadden hun zwemkledij aan met daarover een kleurrijke poncho. Ze deden dat voor fotografe Noortje Palmers, die met haar opmerkelijk beeld een duidelijke boodschap wil verspreiden.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Weg met de blauwe schijf, parkeerbeleid van Oostende wordt volledig gedigitaliseerd
  Oostende

  Weg met de blauwe schijf, parkeerbe­leid van Oostende wordt volledig gedigitali­seerd

  De nieuwe parkeerautomaten van stad Oostende moeten al vanaf donderdag 1 december gebruikt worden. De automaten van Indigo worden nu uit dienst gesteld, afgedekt en stelselmatig verwijderd. De stad neemt vanaf 1 januari het parkeerbeleid terug in eigen handen en voert enkele grondige wijzigingen door. Alles wat met parkeren te maken heeft wordt bijvoorbeeld gedigitaliseerd tot zelfs de blauwe zones.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.