De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © JHM

Oplichtster laat installatie van Telenet aansluiten op naam van andere vrouw

Een 31-jarige Britse vrouw uit Oostende heeft een effectieve celstraf van één jaar gekregen voor oplichting. Aysen H. liet op naam van een andere vrouw een installatie van Telenet aansluiten op haar adres, maar viel snel door de mand.

0 reacties

 1. Marjan zet surfsters in de spotlight met streetart: “Het zijn kleine gelukjes die het dagelijks leven mooi maken”
  Oostende

  Marjan zet surfsters in de spotlight met streetart: “Het zijn kleine gelukjes die het dagelijks leven mooi maken”

  Heb jij de urban surfster al gezien? Het figuurtje van de Oostendse Marjan Maeckelbergh (34) duikt op aan verschillende surfclubs aan de kust en op de gevels van heel wat surfsters. “Surfen is een levensstijl. Je moet je een beetje vrijvechten. Er zijn niet zo veel vrouwen die surfen en ik wou hen toch extra in de kijker plaatsen met mijn streetart”, vertelt Marjan.
 2. Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor verkrachting van 10-jarig dochtertje van ex-partner
  Westende/Diksmuide

  Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor verkrach­ting van 10-jarig dochtertje van ex-part­ner

  Een 51-jarige man uit Westende heeft 40 maanden cel gekregen voor de verkrachting en aanranding van het 10-jarige dochtertje van z'n ex-vriendin. D.H. misbruikte het meisje drie jaar lang. Ze vertelde onder meer hoe ze in de cinema popcorn moest doorgeven met haar mond en hoe de ex van haar moeder tijdens het shoppen steevast meeging in haar kleedhokje.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"