Eén van de meest opvallende beelden na de passage van storm Odette: een kustbaan die vollédig bedekt is met zand.
Volledig scherm
Eén van de meest opvallende beelden na de passage van storm Odette: een kustbaan die vollédig bedekt is met zand. © Benny Proot

Opkuis na storm Odette volop aan de gang: “Hoeveel ton zand er op straat is gewaaid? Geen idee, deze storm was dan ook ongezien”

Ook in Oostende likken ze de wonden na de passage van storm Odette. Volgens schepen Anseeuw zal er nog een hele week takken, bomen én zand geruimd moeten worden.

  1. Burgemeester Tommelein waarschuwt ‘hangouders’ aan de schoolpoort: “Als het de spuigaten uitloopt, kunnen we politie inschakelen”
    Oostende

    Burgemees­ter Tommelein waarschuwt ‘hangouders’ aan de school­poort: “Als het de spuigaten uitloopt, kunnen we politie inschake­len”

    Burgemeester van Oostende Bart Tommelein (Open Vld) roept ouders op om bij het brengen of halen van hun kinderen niet te blijven ‘plakken’ aan de schoolpoort. Dat zei hij tijdens een rechtstreeks vragenuurtje op zijn Facebookpagina. “Als het écht de spuigaten uitloopt, kunnen we de politie inschakelen om tussen te komen”, zegt de burgemeester.